• White YouTube Icon
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon

STYLING

Kleren maken de man.

Waarvoor je ook een wardrobe-stylist nodig hebt, wij hebben ze voor je in ons bestand.

Van high-fashion photoshoot tot een oorlogsfilm en van bikini’s tot galajurken.

STYLING

Dat kleding heel belangrijk is, wist men duizenden jaren geleden al. Je kunt aanzien creëren door de outfit die je draagt. Denk maar aan Napoleon Bonaparte, dat was een klein mannetje met veel aanzien. Zonder zijn alom bekende outfit was hij waarschijnlijk lang niet zo bekend geworden en gebleven.

Een outfit is niet alleen belangrijk voor op beeld, maar ook in het dagelijkse leven speelt dit een grote rol. Onze stylisten weten van alles het naadje van de kous op het gebied van de laatste trends, kleding etiquette, vroegere kledij, noem het maar op. En natuurlijk weten ze hoe jij er op je best uit kunt zien en hoe je dat zo kan houden gedurende je première, video-opnames, presentatie, photoshoot, etc. etc.

Of je nu een personal stylist zoekt of een stylist voor een commerciële opdracht, we hebben ze allemaal voor je in de aanbieding.Voor elke opdracht een zzp'er met hun eigen kwaliteiten! Van stylisten die gespecialiseerd zijn in fashion fotografie, tot telefilms. Nog leuker: we hebben zelfs fantastische kleermakers en ontwerpers in ons midden! Valt wat jij zoekt dus niet in de winkels te vinden? Dan maken we dit voor je!

Voor zowel de styling achter de schermen als op de set zelf wordt veel aandacht besteed. Elk knoopje, kraagje en vouwtje moet goed zitten, hier houden wij graag het zicht op. Natuurlijk kan het ook voorkomen dat iemand er juist verslonsd bij moet lopen voor bijvoorbeeld een bepaalde filmrol. Ondanks dat deze man of vrouw er niet verzorgd uit dient te zien, zit hier nog steeds veel denkwerk in. Alles moet continue blijven, ook als iets niét netjes is.

We hebben contact met meerdere PR bureaus waar wij kleding van lenen, natuurlijk verschilt het per opdracht waar de kleding vandaan komt.

Wij zijn benieuwd naar jouw opdracht. Jij naar ons werk? Neem contact met ons op!

 

#PASSION FOR FASHION

#TEAM

Koosje kun je kennen als assistent kleedster van verschillende bioscoopfilms zoals Huisvrouwen bestaan niet, Hartenstrijd, Kleine IJstijd, Amsterdam Secrets en Torpedo. Maar ook bij verschillende series assisteerde zij op set o.a. Hendrik groen, Evi & CO en de Mannentester. Koosje stapt vaak in het vliegtuig voor werk en was o.a. werkzaam als styliste voor Philips en ABN AMRO en costume ontwerper voor de korte film Harbour.

Marloes kun je kennen van publicaties in o.a. WinQ Magazine, Neo2 Magazine en commercials voor Wehkamp.nl, Supermom, Sophi Lou, Kunstbende & Kunsteducatie. Ook verzorgde zij de styling voor de NTR Kortfilm Yolo4Real van regisseur Aiman Hassani en de videoclip van het nummer Breathe van Ross Mintzer.

Floss kun je kennen van commercials voor o.a. Andrélon, Porsche, ABN AMBRO, Old Amsterdam, Alfa Romeo, Galaxy Phone, MediaMarkt, Rabobank, Pandora, Vodafone, Philips, KPN, Bavaria en het Rijksmuseum. Ook heeft zij publicaties gehad in o.a. de Elle, Vogue en de Libelle en als stylist gewerkt bij de films: The Ring (Bollywood), Afscheid van de Maan (VPRO) en De Marathon (Eyeworks).

Lisanne kun je kennen van de bioscoopfilm Fashion Chicks, verschillende videoclips en bedrijfsvideo's. Zij stylede photoshoots voor Omnia Fausta, La Plus Belle! hoeden, en verschillende vintage winkels. Daarnaast verzorgde zij de styling voor de portfolio's van veel zogeheten 'fresh faces' van meerdere grote modellenbureaus, waaronder Elite Modelmanagement.

Kim kun je kennen van haar eigen ontwerpen die zij maakte voor o.a. Goede Tijden Slechte Tijden en de bioscoopfilm First Kiss. Ook stylde zij verschillende modeshows voor H&M, waar zij ook showrooms inrichtte voor het perskantoor. Haar werk is meerdere keren gepubliceerd geweest in de Telegraaf en Kim maakte o.a. een custommade jas voor Pete Philly.

Rivka kun je kennen van commercials voor Iglo, Croma, Kruidvat, Union, Opel, Liqor 43, Desperados, Jagermeister, Oomt, Bol.com, Villa Massa, Parkmobile, Milieudefentie, Sparta, Adidas, On the go, Utrechtse fonds van de kunsten, Saxion, Freo, Bosch, Amsterdam tinto, Belkin, Bloomon, Absolut Wodka, Gemeente Amsterdam & Troostbier. Ook verzorgde Rivka de styling voor de serie Queer Amsterdam en voor diverse videoclips zoals voor Hardwell & Afrojack

WE'D LOVE TO HEAR FROM YOU

© 2019 by POEDERLOEDERS

  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon

KVK

FOR BUSINESS INQUIRIES

56724292

06 48585739