• White YouTube Icon
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
Poederloeders_logo_ai_v2_(1800x450).png

STYLING

Kleren maken de man.

Waarvoor je ook een wardrobe-stylist nodig hebt, wij hebben ze voor je in ons bestand.

Van high-fashion photoshoot tot een oorlogsfilm en van bikini’s tot galajurken.

STYLING

Dat kleding heel belangrijk is, wist men duizenden jaren geleden al. Je kunt aanzien creëren door de outfit die je draagt. Denk maar aan Napoleon Bonaparte, dat was een klein mannetje met veel aanzien. Zonder zijn alom bekende outfit was hij waarschijnlijk lang niet zo bekend geworden en gebleven.

Een outfit is niet alleen belangrijk voor op beeld, maar ook in het dagelijkse leven speelt dit een grote rol. Onze stylisten weten van alles het naadje van de kous op het gebied van de laatste trends, kleding etiquette, vroegere kledij, noem het maar op. En natuurlijk weten ze hoe jij er op je best uit kunt zien en hoe je dat zo kan houden gedurende je première, video-opnames, presentatie, photoshoot, etc. etc.

Of je nu een personal stylist zoekt of een stylist voor een commerciële opdracht, we hebben ze allemaal voor je in de aanbieding.Voor elke opdracht een zzp'er met hun eigen kwaliteiten! Van stylisten die gespecialiseerd zijn in fashion fotografie, tot telefilms. Nog leuker: we hebben zelfs fantastische kleermakers en ontwerpers in ons midden! Valt wat jij zoekt dus niet in de winkels te vinden? Dan maken we dit voor je!

Voor zowel de styling achter de schermen als op de set zelf wordt veel aandacht besteed. Elk knoopje, kraagje en vouwtje moet goed zitten, hier houden wij graag het zicht op. Natuurlijk kan het ook voorkomen dat iemand er juist verslonsd bij moet lopen voor bijvoorbeeld een bepaalde filmrol. Ondanks dat deze man of vrouw er niet verzorgd uit dient te zien, zit hier nog steeds veel denkwerk in. Alles moet continue blijven, ook als iets niét netjes is.

We hebben contact met meerdere PR bureaus waar wij kleding van lenen, natuurlijk verschilt het per opdracht waar de kleding vandaan komt.

Wij zijn benieuwd naar jouw opdracht. Jij naar ons werk? Neem contact met ons op!

Lisa
 

#PASSION FOR FASHION

#TEAM

Koosje kun je kennen als assistent kleedster van verschillende bioscoopfilms zoals Huisvrouwen bestaan niet, Hartenstrijd, Kleine IJstijd, Amsterdam Secrets en Torpedo. Maar ook bij verschillende series assisteerde zij op set o.a. Hendrik groen, Evi & CO en de Mannentester. Koosje stapt vaak in het vliegtuig voor werk en was o.a. werkzaam als styliste voor Philips en ABN AMRO en costume ontwerper voor de korte film Harbour.

Jasmina kun je kennen van commercials voor o.a. Wehkamp.nl, HEMA, ZIENGS, Supermom en Noppies. Ook verzorgde ze de styling voor o.a. merken als Scotch & Soda, Tommy Hilfiger & Calvin Klein. Zij heeft publicaties in o.a. Mirror Mirror Magazine, Lucy’s Magazine, Flanelle Magazine, This Bitch Magazine. Ook heeft ze de styling verzorgd voor een korte film voor Spektor Storytelling.

Lisanne kun je kennen van de bioscoopfilm Fashion Chicks, verschillende videoclips en bedrijfsvideo's. Zij stylede photoshoots voor Omnia Fausta, La Plus Belle! hoeden, en verschillende vintage winkels. Daarnaast verzorgde zij de styling voor de portfolio's van veel zogeheten 'fresh faces' van meerdere grote modellenbureaus, waaronder Elite Modelmanagement.

Kim E kun je kennen van haar eigen ontwerpen die zij maakte voor o.a. Goede Tijden Slechte Tijden en de bioscoopfilm First Kiss. Ook stylde zij verschillende modeshows voor H&M, waar zij ook showrooms inrichtte voor het perskantoor. Haar werk is meerdere keren gepubliceerd geweest in de Telegraaf en Kim maakte o.a. een custommade jas voor Pete Philly.

Rivka kun je kennen van commercials voor Iglo, Croma, Kruidvat, Union, Opel, Liqor 43, Desperados, Jagermeister, Oomt, Bol.com, Villa Massa, Parkmobile, Milieudefentie, Sparta, Adidas, On the go, Utrechtse fonds van de kunsten, Saxion, Freo, Bosch, Amsterdam tinto, Belkin, Bloomon, Absolut Wodka, Gemeente Amsterdam & Troostbier. Ook verzorgde Rivka de styling voor de serie Queer Amsterdam en voor diverse videoclips zoals voor Hardwell & Afrojack

Femke T kun je kennen van diverse fotografie campagnes waarvoor ze de kleding verzorgde, zoals Heineken, Bol.com, Coiffure Award, Philips, Goossens, La Chouffe, Giorgio, Beter Bed, Rijksoverheid, Peachtree, Beddenreus en Vidrea. Maar ze doet ook veel commercials zoals Mitsubishi, Jack’s Casino, Raak en Philips en nam ze de styling op zich van de modellen voor diverse video’s en online content, zoals Anderzorg, ABN AMRO, Tikkie, Iconix, Nivea en Rituals. Ook heeft ze diverse vrij werk projecten gedaan waarbij ze verantwoordelijk was voor de kleding en waarvan in 2018 haar pastelserie werd gepubliceerd in het Engelse Fashionshift Magazine.

Femke H kun je kennen van diverse publicaties in o.a. HUF Magazine, This Bitch Magazine, Solstice Magazine. Naast editorial shoots verzorgt zij de styling voor collection shoots zoals die van Salon B en tijdens photoshoots voor bedrijven. Daarnaast heeft Femke ook een passie voor personal styling. Voor verschillende persoonlijkheden, bekend en onbekend heeft zij de looks verzorgt

Lisa kun je kennen van publicaties in o.a. Talkies Magazine, L’Officiel Lithuania, Modic Magazine, Latest en Solstice. Ook heeft ze gewerkt als personal stylist voor Zalon by Zalando. Lisa is voornamelijk bekend met fashion-styling maar haar werkgebied breidt zich ook steeds meer uit naar de commerciële hoek, zo verzorgde ze de o.a. de styling voor een internationale commercial voor het merk MonPhills.

Tanja kun je kennen van de campagnes voor Franky Amsterdam. Ook is zij werkzaam geweest bij Amsterdam Fashion Week als dresser. Als assistent heeft zij gewerkt bij editorials en commercials voor opdrachtgevers als Hunkemöller, Karl Lagerfeld, Grazia, Viva, Linda, Vodafone en Philips. Naast Fashion Stylist is zij ook Personal Stylist.

CONTACT US