• White YouTube Icon
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon

ART-DEPARTMENT

Of je nou een art-director nodig hebt, een set-designer of een rekwisiteur: look no further! Van een retro behangetje tot een super strakke design-badkamer en van wat bloempotjes in beeld tot een rokerige stripclub met rood fluweel: wij houden wel van een uitdaging!

ART-DEPARTMENT

Overal waar je kijkt op ons werkgebied zijn art-department mensen bezig geweest. Of het nou gaat om de oude bank met pluchen uitstulpingen die de hond heeft gemollesteerd in die ene film, of om het vaasje wat boven op het aanrechtkastje staat in dat kookprogramma, het bewegende decor in dat nieuwe musicalstuk, het vloerkleed op het hoofdpodium van een festival, noem het maar op.

Of wat dacht je van die film waarin het zo ontzèttend hard sneeuwt? Opgenomen in Nederland in hartje zomer! Of die oorlogsfilm van vorig jaar waarin zelfs alle lantarenpalen er uitzagen alsof je zo de geschiedenisboeken ingedoken was? Allemaal art-department. Het valt misschien niet direct op, maar de mensen van deze afdeling maken of breken de film of opdracht.

De art-mensen uit ons team hebben allemaal jarenlange ervaring en zijn daarom ook multi-inzetbaar. Bijna iedere zzp´er uit dit art-team is bijvoorbeeld ook stylist op het gebied van kleding. Een handige en soms erg welkome combinatie voor bijvoorbeeld de wat kleinere sets.

Of je nu op zoek bent naar een art director die een heel team kan leiden, een set designer voor de ontwerpen, een set dresser voor op de set of een rekwisiteur die zich ontfermt over alle props of een assistent, je vindt ze in dit team.

Het contact tussen art-, styling- en make-up department is erg belangrijk. De stijlen die alle partijen aanhouden moeten goed op elkaar afgestemd worden zodat het een geheel wordt.

 

Poederloeders speelt in op de kracht van weten wat je aan elkaar hebt en aan een half woord genoeg hebben.

Natuurlijk werken wij niet alleen maar samen met onze eigen mensen, we werken ook vaak zat nog apart en genieten hier dan ook van. Van iedereen op de werkvloer valt iets te leren!

 

Benieuwd naar onze ideeën? Neem contact met ons op!

 

#EARTH WITHOUT ART IS JUST EH

#TEAM

Floss kun je kennen van commercials voor: Porsche, ABN AMRO, Rabobank, Mediamarkt, Vodafone, Philips, Pandora, ParkNow Advertising,  Honing Tomate Advertising, Le Boeuf Paris, Old Amsterdam, KPN, Rijksmuseum, Mc Donalds, VSM en de Voice of Holland.

Saba kun je kennen van de bioscoopfilms Het Leven is Verrukkelluk, Riphagen en de Helleveeg, de series Moordvrouw, Feuten en Celblok H en commercials voor o.a. KLM, Airbnb, Heinz, Google, Senheiser, Ziggo, Vodafone, Dekmantel, Hoya en Centraal Beheer.

Kim kun je kennen van haar eigen ontwerpen die zij maakte voor o.a. Goede Tijden Slechte Tijden en de bioscoopfilm First Kiss. Ook stylde zij verschillende modeshows voor H&M, waar zij ook showrooms inrichtte voor het perskantoor. Haar werk is meerdere keren gepubliceerd geweest in de Telegraaf en Kim maakte o.a. een custommade jas voor Pete Philly.

Rivka kun je kennen van commercials voor Iglo, Croma, Kruidvat, Plus, Sigma, Union, Opel, Liqor 43, Desperados, Jagermeister, Oomt, Bol.com, Villa Massa, Parkmobile, Milieudefentie, Sparta, Adidas, On the go, Utrechtse fonds van de kunsten, Saxion, Freo, Bosch, Amsterdam tinto, SBS, TUI, Belkin, Bloomon, Absolut Wodka, Gemeente Amsterdam, Troostbier. Ook verzorgde zij de art voor de serie Queer Amsterdam en voor diverse videoclips van Hardwell, Afrojack, SBMG, The Opposites & Ronnie Flex.

WE'D LOVE TO HEAR FROM YOU

© 2019 by POEDERLOEDERS

  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon

KVK

FOR BUSINESS INQUIRIES

56724292

06 48585739