top of page
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
Poederloeders_logo_ai_v2_(1800x450).png

ART-DEPARTMENT

Of je nou een art-director nodig hebt, een set-designer of een rekwisiteur: look no further! Van een retro behangetje tot een super strakke design-badkamer en van wat bloempotjes in beeld tot een rokerige stripclub met rood fluweel: wij houden wel van een uitdaging!

ART-DEPARTMENT

Overal waar je kijkt op ons werkgebied zijn art-department mensen bezig geweest. Of het nou gaat om de oude bank met pluchen uitstulpingen die de hond heeft gemollesteerd in die ene film, of om het vaasje wat boven op het aanrechtkastje staat in dat kookprogramma, het bewegende decor in dat nieuwe musicalstuk, het vloerkleed op het hoofdpodium van een festival, noem het maar op.

Of wat dacht je van die film waarin het zo ontzèttend hard sneeuwt? Opgenomen in Nederland in hartje zomer! Of die oorlogsfilm van vorig jaar waarin zelfs alle lantarenpalen er uitzagen alsof je zo de geschiedenisboeken ingedoken was? Allemaal art-department. Het valt misschien niet direct op, maar de mensen van deze afdeling maken of breken de film of opdracht.

De art-mensen uit ons team hebben allemaal jarenlange ervaring en zijn daarom ook multi-inzetbaar. Bijna iedere zzp´er uit dit art-team is bijvoorbeeld ook stylist op het gebied van kleding. Een handige en soms erg welkome combinatie voor bijvoorbeeld de wat kleinere sets.

Of je nu op zoek bent naar een art director die een heel team kan leiden, een set designer voor de ontwerpen, een set dresser voor op de set of een rekwisiteur die zich ontfermt over alle props of een assistent, je vindt ze in dit team.

Het contact tussen art-, styling- en make-up department is erg belangrijk. De stijlen die alle partijen aanhouden moeten goed op elkaar afgestemd worden zodat het een geheel wordt.

 

Poederloeders speelt in op de kracht van weten wat je aan elkaar hebt en aan een half woord genoeg hebben.

Natuurlijk werken wij niet alleen maar samen met onze eigen mensen, we werken ook vaak zat nog apart en genieten hier dan ook van. Van iedereen op de werkvloer valt iets te leren!

 

Benieuwd naar onze ideeën? Neem contact met ons op!

Renee_edited.jpg
Anchor 2

#EARTH WITHOUT ART IS JUST EH

#TEAM

Luna kun je kennen van editorials in de L'Officiel en Volt mag. Ook heeft ze de Creative Direction & styling van de korte film No Man's land gedaan die te zien is op Hannah Verbooms film platform genaamd Cinetree. Je hebt haar werk vast een keer voorbij zien komen in commercials zoals: Danone, Phillips, Adidas of Intersport. Of juist in meer in de urban hoek zoals voor de videoclip van Mila V of de NPO serie & het Vice artikel over favelas in Rio de Janeiro. 

Marieke kun je kennen van interieur styling voor woonbladen als Wonen Landelijke Stijl en Landelijk Wonen. Daarnaast werkte ze als setdresser voor commercials van o.a. Samsung en Aldi en voor diverse Pilots voor NPO series. Ook was Marieke eigenaar van een winkel in vintage en brocante, vooral speciale, oude spullen met een bijzondere smaak. Marieke heeft jarenlang als decorbouwer gewerkt voor festivals in Nederland en buitenland voor o.a. Sensation, ID&T, Q-Dance.

Renée kun je kennen als art-director en production designer voor de bekende NPO serie ANNE+. Daarnaast verzorgde ze set-styling & production design voor de videoclips voor Merol en was ze art-director voor de band Nilla Vanilla. Naast art-director is Renee ook grafisch ontwerper (bijvoorbeeld voor Club Lam), een hele fijne combinatie.

Evi kun je kennen van Goede tijden, Slechte tijden en de populaire kinderserie de Ludwigs. Daarnaast was ze setdresser bij Spangas. Evi heeft verschillende commercials en documentaires gemaakt voor o.a. Microsoft, BIO next en YOUNG CAPITAL. Evi is naast setdresser ook grafisch erg creatief. Zo is ze bij vele televisieprogramma’s vanaf het eerste idee al grafisch betrokken en dus erg breed inzetbaar! 

Annika kun je kennen van haar werk aan meerdere Nederlandse series zoals: Thuisfront, Kees&Co, en De Staatsgreep. Ook kan je haar kennen van de speelfilms Anne+ en Onder de blote hemel.

Bas kun je met name kennen van theatervoorstellingen door het hele land in collaboratie met Frascati producties, Over het IJ festival en Likeminds. Maar ook heeft Bas meegeholpen aan diverse korte films waarin hij samenwerkte met Tygo Gernandt, Peter Faber en Juda Goslinga. Verder is Bas ook interieurstylist. Zo heeft hij voor het bedrijf Budgetcam mee geholpen aan de nieuwe lay-out van hun 8 vestigingen.

Lotte kun je kennen van de korte films Moffenmeid, Stoet en Tuut, de online serie Lekker Bakkie van Bram Krikke, de commercials Plein.nl en Komori K-supply. Ook was ze art-assistent bij de films War Save Me, Sputum, bij een commercial van Zalando en een Schone kleren campagne. Ze was art-stagiair bij Bon Bini Holland 2 en De regels van Floor. Daarnaast heeft ze een kunstinstallatie gemaakt genaamd Entre l'image en heeft ze onlangs de prijs Best Production Design gewonnen op het Watersprite Film Festival in Cambridge voor de film Moffenmeid

Femke T kun je kennen van commercials voor Ikea, The Fork, Zilveren Kruis, Prodent, Jupiler, Pickwick, RTL Dakar. Ook verzorgde zij de art voor de korte film Snor en voor diverse videoclips en online content, zoals Nivea, Iconix, Tikkie, een kerstspecial voor Talpa met Andre Jr. Hazes, Rituals, Netflix, New York Pizza en het Rode kruis. Ook is haar pastelserie waarbij ze verantwoordelijk was voor zowel concept, styling en art, gepubliceerd in het Fashion Magazine ‘Fashionshift. 

Klaudia kun je kennen van haar werk voor verschillende commercials zoals Thuisbezorgd, UEFA en Rainforest Alliance en zij heeft miniaturen voor de virtual reality productie ‘Nergens’ gemaakt. Daarnaast werkte zij mee aan de korte film Laatste rit en aan meerdere videoclips van zangeres Noha Saré. Ook heeft ze een tijdje als decorateur gewerkt  aan meerdere theaterproducties, festivals en musea zoals Soldaat van Oranje, Anne Frank, Nederlands Dans Theater, Studio 100 en de Efteling.

Laura kun je kennen van de series K van Karlijn, Lieve Mama, Dertigers, Komt een man bij de dokter, DNA, Hunterstreet, De Ludwigs, Goede Tijden Slechte Tijden, Danni Lowinski, Oogappels en de film ‘Alles op tafel’.

bottom of page