top of page
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
Poederloeders_logo_ai_v2_(1800x450).png

PRUIKEN & HAARWERK

Dat typische jaren 20 kapsel, iemand van bruin naar blond turnen zonder te verven, die perfect gestylde Sinterklaasbaard of de snor van Freddy Mercury? You name it, we have- or make it!

PRUIKEN EN HAARWERK

Een goede pruik kan een karakter helemaal afmaken. Het kan er bij een film voor zorgen dat je onherkenbaar wordt en bij een theaterstuk dat je niet twee, maar slechts een acteur nodig hebt. De kracht van haarwerk in combinatie met make-up is echt oneindig. Kijk maar naar bijvoorbeeld een satireprogramma: waar zouden zij zijn zonder hun vermommingen?

Vandaar dat ook Poederloeders niet zonder pruikenafdeling kan. Sterker nog, we hebben iemand aan het hoofd van de pruikenafdeling staan die zijn eigen pruikenatelier heeft! Waar in de laatste tijd veel pruikenateliers naar buiten de randstad zijn verhuisd, vind je die van Michel er juist middenin! En zit de pruik die je zoekt er niet tussen, dan maakt hij deze uiteraard graag voor je.

​​

Michel is al vanaf zijn 14e bezig met pruiken, hij begon met het zichzelf aanleren van het knopen en is daarna in de leer gegaan bij dé twee namen op pruikengebied: Sjoerd Didden en Pilo Pilkes. Vervolgens heeft hij meerdere opleidingen genoten aan verschillende opleidingen voor make-up en hairstyling. Ondertussen verkoopt, verhuurt en werkt hij niet alleen in Nederland, maar is hiervoor ook vaak in Duitsland te vinden.

Niet alleen voor pruiken kun je bij Michel terecht, maar ook voor bijvoorbeeld snorren, (bakke)baarden, wenkbrauwen en haarstukken. You name it, we make/have it! ;)

Wil je alleen een pruik of haarwerk kopen of huren, zónder make-upper of hairstylist? Ook dat kan! Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden en tarieven.

Anchor 2

#LOVE IS IN THE HAIR

#MICHEL

Michel kun je kennen van o.a. de producties: The Sound of Music (Albert Verlinde Entertainment), Sonneveld in het De La Mar (Albert Verlinde Entertainment), Wat Zien Ik? (OVA Amstelveen), De Tweeling (Stage Entertainment), Soldaat van Oranje (New Productions), Ciske de Rat (Stage Entertainment), Evita (OVA Amstelveen), Urinetown (Joint Venture Productions), Beneatha’s Place (Well Made Productions) & Scrooge (Schouwburg Haarlem). Daarnaast verzorgde hij het haar en de make-up voor de pers foto’s en posters van o.a.: Guilty Pleasures, De Verleiders & Alone @ Home (Bos Theater Producties). Daarnaast werkte hij mee aan de films: Taal is zeg maar echt mijn ding & Ascension Day en de series/programma’s Ik weet wie je bent (KRO-NCRV) en Zoek De Verschillen (Talpa).

CONTACT US
bottom of page